Imagini dure. Un bărbat își lovește copiii, de 2 și 5 ani, și se filmează. El a trimis videoclipul mamei

Data actualizării: Data publicării:
copil abuzat
Foto: Shutterstock

Imagini greu de privit, cu puternic impact emoţional vin din Galaţi: un tată îşi bate crunt cei doi copii, de 2 şi 5 ani, şi se filmează în timp ce îi chinuie pe micuţii care i-au rămas în grijă.

Mama copiilor munceşte în Anglia. Femeia a primit filmuleţul de la tată marți după-amiază. Disperată, femeia a sunat în ţară şi a cerut ajutor.

Marți seară, la ora 22, un apel la 112 a dat alarma. Poliţia a descins în localitatea Nicoreşti şi i-a luat pe cei doi copii de lângă tatăl agresiv.

Bărbatul are dosar penal pentru violenţă familială şi un ordin de interdicţie care nu-i permite să se apropie la mai puţin de 100 de metri de copiii săi.

Violență masivă în familie are întotdeauna în spate un trecut de mică violență. O anchetă cu prilejul unui astfel de moment ar trebui să meargă în urmă și să fundamenteze mai mult decât sancțiunea penală, și sancțiunea dreptului părintesc. Pentru astfel de fapte, se poate merge până la decăderea din drepturi părintești.

Mi se pare o formă de cruzime să fotografiezi niște copii în timp ce mănâncă bătaie. Nu e suficient că-i bați, dar trebuie să îi și faci de rușine în față mamei sau a lumii. O bună evaluare a stării dânsului de sănătate mintală ar trebui să circumscrie și mai bine situația de față”, explică Gabriel Diaconu, medic psihiatru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri