Imagini incredibile de la priveghiul lui Emi Pian: Îmbulzeală maximă, nimeni cu mască. Poliția și Jandarmeria, ținute la poartă

Data actualizării: Data publicării:
priveghi emi pian 2

Imagini incredibile in plina pandemie la priveghiul liderului interlop din capitală doborat într-o o răfuială cu un rival. Zeci, poate chiar sute de oameni stau practic lipiți unul de altul, iar Poliția și Jandarmeria sunt ținute la poartă. Se întâmplă în Sectorul 5, în cartierul Rahova, unde oamenii s-au strâns în curtea familiei liderului clanului Duduianu, înjunghiat după un scandal pornit de la o partidă de barbut.

Sunt foarte mulți oameni adunați la palatul liderului clanului Duduianu, cel care în urmă cu două zile a fost înjunghiat mortal într-o răfuială.

Se pregătește înmormântarea acestuia, așa că familia, rudele și foarte mulți prieteni ai lui s-au adunat la locuința acestuia din Sectorul 5. Sunt câteva zeci de oameni în curtea imobilului și probabil câteva sute în afara acesteia, undeva în stradă.

Surprinzător este că acolo sunt și foarte mulți jandarmi, dar și foarte mulți polițiști, dar nimeni nu face nimic pentru că sunt încălcate cel puțin trei reguli ale restricțiilor privind pandemia acolo.

În primul rând, în această perioadă legea spune că nu se pot aduna mai mult de 50 de oameni în spațiile exterioare și 20 în interior, ori acolo sunt câteva sute bune de persoane. În plus, nimeni nu poartă masca de protecție, care este obligatorie în astfel de situații.

Mai mult, așa cum se vede în imagini, nimeni nu ține cont de distanțare, oamenii sunt foarte apropiați unii de ceilalți.

Probabil că jandarmii și polițiștii au decis să nu dea nicio amendă pentru că oricum starea de spirit este una tensionată în lumea interlopă, după acest eveniment sângeros și, cel mai probabil, forțele de ordine sunt acolo doar pentru a se asigura că lucrurile nu degenrează.

În orice caz, este foarte clar că sunt încălcate cel puțin trei reguli ale pandemiei, însă jandarmii sunt ținuți la poartă. În momentul în care au vrut să intervină, cineva le-a închis chiar poarta în nas.

Filtre masive marți noaptea în București. Au fost oprite mașini suspecte. Pistoale, săbii, topoare, confiscate de polițiști

Polițiști de la ordine publică, luptători de la trupele speciale și jandarmi au împânzit tot Bucureștiul. Acțiunea a avut loc în cotextul uciderii lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. În cursul zilei, interlopii amenințau pe internet cu un adevărat război între clanuri.

Poliția București nu va tolera activități și acțiuni care să tulbure liniștea și ordinea publică

Bogdan Berechet, șeful poliției Capitalei: Împreună, asigurăm cetățenii din București că cetățenii că situația este sub control. Niciun cetățean de bună credință nu trebuie să se simtă în pericol. Suntem aici pentru siguranța dumneavoastră și a familiilor dumneavoastră.

Mesajele oficiale de liniștire au fost transmise după ce apropiați ai clanurilor au început să prevestească, pe rețelele de socializare, un război între interlopi.

Liderul clanului Duduianu a murit după ce a fost grav rănit într-un conflict în stradă

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea zis Emi Pian, a murit în urmă cu două zile, după ce a fost implicat într-un scandal care a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei.

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 3.00, iar când au ajuns la fața locului au identificat mai mulți oameni implicați în scandal. Doi bărbați au fost transportați la spital, inclusiv liderul clanului Duduianu, grav rănit.

Florin Mototolea avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri