Impact cumplit între două mașini: doi tineri morți. Unul dintre șoferi e căutat de poliție

Data actualizării: Data publicării:
accident-campulung-noaptea-bucovina news
Foto: NewsBucovina

Un accident cumplit s-a petrecut miercuri noaptea în județul Suceava. Doi tineri au murit, unul de 18, altul de 25 de ani, după ce mașinile în care se aflau s-au lovit frontal.

Alte două persoane, între care un copil de 14 ani, au fost rănite și duse de urgență la spital.

Impactul a fost foarte puternic. În cele două mașini se aflau cinci persoane. Una a rămas încarcerată.  Aceasta și o altă persoană, din cealaltă mașină, au fost găsite în stop cardiorespirator și s-au executat manevre de resuscitare. Din nefericire, după efectuarea manevrelor de resuscitare, victimele inconștiente nu și-au mai revenit și a fost declarat decesul, a declarat la Digi24 Alin Găleată, purtătorul de cuvând al ISU Suceava.

Șoferii celor două mașini au supraviețuit. Unul este rănit și a fost dus la spital, iar cel de-al doilea șofer nu a mai fost găsit la fața locului. Martorii susțin că l-ar fi văzut fugind, a declarat Alin Găleată. Poliția îl caută în prezent pe acest șofer.

Accidentul s-a produs miercuri noaptea, în jurul orei 23:00, la ieșire din orașul Câmpulung Moldovenesc, sensul spre Suceava, pe un drum foarte frecventat, DN17, care face legătura între Moldova și Ardeal. Este, de asemenea, un drum unde se întâmplă des accidente.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri