Impact între o mașină cu muncitori și un TIR, la Jilava: un mort și mai mulți răniți

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta smurd 112
Foto: Shutterstock

O persoană a murit şi alte opt au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc sâmbătă dimineaţă în localitatea ifloveană Jilava, circulaţia în zonă fiind îngreunată timp de mai multe ore.

ACTUALIZARE.  O dubă care transporta şapte muncitori s-a ciocnit cu un TIR, după ce şoferul a încercat să evite un alt autoturism care a virat la stânga fără să se asigure. În urma impactului, un om a murit, iar alţi opt au fost răniţi. Şapte persoane au ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni şi la Spitalul Universitar din Capitală pentru investigaţii. Circulaţia în zonă s-a desfăşurat alternativ, pe un singur fir, timp de aproape două ore.


„În autoturismul Ford se aflau 8 persoane. În autourismul marca Opel se afla o singură persoană. Respectiv conducătorul auto. Din primele cercetări, şoferul autoturismului marca Opel ar fi efectuat o manevră de viraj la stânga fără să se asigure, determinând şoferul care se afla în spate să pătrundă pe sensul opus de mers şi să intre în coliziune cu acesta”, a explicat Sorin Popa - subcomisar Serviciul Rutier Ilfov.


„Pe DN5 Bucureşti – Giurgiu, la kilometrul 13+400 de metri, la ieşirea din localitatea Jilava către 1 Decembrie (judeţul Ilfov), a avut loc o coliziune între o autoutilitară (în care se aflau 7 muncitori) şi un tir”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma impactului, o persoană din autoutilitară a decedat. Ceilalţi ocupanţi ai vehiculului au suferit leziuni grave.

Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ.

(sursa: News.ro)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri