Înapoi de la mare, după vacanţa de Rusalii. Claxoane, nervi şi coadă de 20 kilometri la Feteşti

Data publicării:
autostrada

Actualizare ora 19.45 Autoritățile au încercat să facă față situației și au deschis șase puncte de taxare pe drumul către București, dar s-a creat o problemă pe partea cealaltă, pe sensul către Constanța, fiind disponibil doar un punct de taxare. S-a creat astfel o altă coadă, care se întindea, la ora 19.30, pe un kilometru.

Ora 17.30 Plouă puternic şi cade grindină pe Autostrada Soarelui, foarte aglomerată la această oră, pe sensul de întoarcere spre Bucureşti. 70.000 de turişti au petrecut minivacanţa de Rusalii pe litoral şi mulţi dintre ei se întorc acum acasă. La staţia de taxare de la Feteşti sunt cozi de kilometri.

O rupere de nori a complicat și mai mult situația pe Autostrada Soarelui, unde traficul și era oricum foarte dificil. Ploaia torențială a venit și cu două-trei minute de grindină, spre disperarea șoferilor care stau într-o coloană de peste 10 kilometri.

Pe drumul de întoarcere de la mare sunt deschise șase puncte de taxare, la Fetești. Pe sensul celălalt a rămas deschis unul singur.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri