Încă o dispariţie: O adolescentă din Tulcea nu este de găsit de şase zile

Data publicării:
mnora

O altă minoră este căutată de poliţie. De şase zile, o adolescentă în vârstă de 16 ani din Tulcea nu este de găsit. Tânăra a părăsit internatul pentru a se întâlni cu fratele ei în oraş, dar nu a mai ajuns. Pentru că nu a mai răspuns la telefonul mobil, băiatul a mers la poliţie.

După ce au audiat profesorii şi părinţii, poliţiştii au aflat că în ziua dispariţiei, Andreea Mădălina a ieşit în oraş cu trei colege, apoi toate s-au întors la internat. În jurul orei 15:30, fata i-a cerut voie pedagogului să plece din internat ca să plătească o factură de telefon mobil. În aceeaşi după amiază, urma să se întâlnească cu fratele ei în oraş. Pentru că adolescenta nu s-a întors la timp, pedagogul a luat legătura cu familia.

Mădălina este o elevă silitoare şi, spun părinţii fetei, nu ar fi avut niciun motiv să plece de bunăvoie.

Ultima dată a fost văzută în zona centrală a municipiului Tulcea. Semnalmentele minorei sunt: înălțime 1,70, păr brunet lung peste umeri, ochi căprui, buze groase. La data dispariţiei era îmbrăcată cu o bluză albă/crem, blugi albaștri, palton din stofă neagră, rucsac deschis la culoare. Cine are informații despre Andreea Mădălina sau despre locul în care se află este rugat să apeleze numărul de urgență 112.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri