Încă un accident rutier în Prahova. O persoană a decedat şi alte patru au fost rănite pe DN 1A

Data publicării:
ambulanta 89678900

În urma impactului, o femeie de 46 de ani a murit, soţul şi fiica acesteia au fost grav răniţi, iar alte două persoane au suferit mai multe traumatisme.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale. Iniţial, femeia de 46 de ani, aflată în stop cardio-respirator, a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti, însă manevrele de resuscitare ale medicilor au fost fără rezultat, au declarat surse medicale din spital.

Alte trei persoane rănite în accident au fost duse cu ambulanţele la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă Ploieşti, iar cea de-a patra persoană rănită nu a necesitat transportul la o unitate medicală.

Acesta este cel de-al doilea accident produs ieri în judeţul Prahova. Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite, sâmbătă la prânz, în urma unui accident produs pe DN 1B, în localitatea prahoveană Bucov, după ce două maşini s-au ciocnit, fiind nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru scoaterea victimelor din autoturisme.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri