Încă un șantier în zona Mihai Bravu. Primăria vrea să reabiliteze podul peste Dâmbovița

Data publicării:
MihaiBravu

Traficul în zona Mihai Bravu din Capitală este aglomerat și s-ar putea complica și mai tare când va apărea un nou șantier. Podul care trece peste râul Dâmbovița, de la intersecția dintre șoseaua Mihai Bravu și Splaiul Unirii, ar urma să fie consolidat.

A fost construit în 1987 și nu a fost niciodată reabilitat. Podul va fi lărgit la patru benzi pe sens, de la trei, câte sunt acum, și trotuarul va fi desființat. Pietonii și biciliștii vor traversa pe o pasarelă suspendată.

Lucrările vor costa 5,5 milioane de euro și vor dura 12 luni, însă pentru bucureștenii care locuiesc sau trec pe acolo contează când vor începe lucrările. Căci, în zona Mihai Bravu deja există un șantier pentru doua pasaje supraterane.

Primul pasaj aflat în lucru va fi pe sensul de mers Piața Sudului - Calea Vitan și este aproape gata. Lucrările pentru cel de-al doilea abia au început și se vor finaliza în 2015. Viitorul șantier, cel al modernizarii podului peste Dâmbovița, încă așteaptă votul Consiliului General al Capitalei.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri