Încă un zbor TAROM cu probleme. Cursă întârziată ore în șir în Frankfurt

Data publicării:
avion tarom shutterstock

Vremea a dat bătai de cap unei curse TAROM. Pasagerii zboruluii Frankfurt-Bucureşti au aşteptat mai bine de șase ore la bordul aeronavei pentru a primi permisiunea de a decola. Oamenii acuză compania aeriană că nu comunică, dar oficialii spun că de vină sunt condiţiile meteo.

Aeronava a intrat la degrivrare abia în jurul orei 17, pentru că vremea rea a dat peste cap programul de zbor de pe aeroportul german. Întârzieiri la decolare şi aterizare înregistrează mai multe companii aeriene. Mai mult, unii transportatori aerieni au decis să-şi să-şi anuleze o parte din zborurile de pe aeroportul din Frankfurt.

Noaptea trecută, 120 de pasageri români, între care mai mulți copii, au fost blocaţi timp de 12 ore pe aeroportul din Amsterdam. O cursă TAROM, care trebuia să plece sâmbătă seară spre Bucureşti, nu a mai decolat din cauza unor defecțiuni tehnice. Problemele nu s-au oprit aici. Și aeronava care a venit duminică dimineață ca să preia călătorii a avut „o problemă de IT” și a decolat cu o oră întârziere. În plus, TAROM pare să aibă deficiențe și la comunicare. Cel puțin șase pasageri au fost „uitați” în Olanda.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri