Incendiu de proporţii în cartierul Vitan Bârzeşti din Capitală. Un depozit de mase plastice a ars pe 1500 mp

Data publicării:
incendiu 1-2

Un incendiu de proporţii s-a produs joi spre vineri noapte în cartierul bucureştean Vitan Bârzeşti: un depozit de termo-instalaţii şi mase plastice a fost cuprins de flăcări. Pompierii au intervenit cu 15 autospeciale, existând riscul ca flăcările să se extindă în împrejurimi. Focul a fost stins după aproximativ două ore şi, din fericire, nu a produs victime.


Flăcările au izbucnit în jurul orei 2 dimineaţa. Alertaţi, pompierii au intervenit imediat cu mai multe autospeciale cu apă şi spumă. „La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajări mari de fum. Exista pericolul de propagare a incendiului la o statie de pompare a apei, de aceea s-a luat măsura de a avea o rezervă operativă de apă, chemându-se în sprijin cele 15 autospeciale de stingere”, a declarat pentru Digi24 Adrian Marin, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

Depozitul a ars pe o suprafaţă de aproximativ 1500 metri pătraţi. Pompierii şi Poliţia au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili cauzele care au dus la izbucnirea flăcărilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri