Incendiu de proporții în complexul studențesc din Timișoara. Trei restaurante s-au făcut scrum

Data publicării:
incendiu timisoara digi24

 

Martorii spun că incendiul a izbucnit în jurul orei 13: 30. Opt autospeciale cu 32 de pompieri au ajuns la faţa locului. Deja flăcările cuprinseseră întregul acoperişul primului restaurant şi s-au extins la alte două localuri.

Oamenii s-au speriat de dimensiunea dezastrului.

O femeie în vârstă de 54 de ani, care locuia într-o clădire din spatele restaurantului, s-a întoxicat cu fum şi a fost dusă la ambulanţă de trecători.

Acum este în stare stabilă, însă va rămâne sub supravegherea medicilor. Angajaţii restaurantului au reuşit să iasă înainte ca întreaga clădire să fie cuprinsă de flăcări.

Lucram jos în bucătărie şi am auzit lumea că coboară repede de sus că s-a aprins clădirea. (...) fiind toată clădirea din lemn, s-a aprins toată clădirea”, a povestit un bucătar.

Oamenilor care locuiau în zonă nu le-a venit să creadă când au văzut cât de mari sunt flăcările.

Două ore le-a luat pompierilor să stingă incendiul.

Angajaţii ISU urmează să stabilească acum, împreună cu criminaliştii cauzele izbucnirii acestuia. Nici o posibilă cauză nu e exclusă, inclusiv ipoteza unei mâini criminale. 


 

Restaurantele erau oarecum lipite între ele și focul s-a răspândit repede.

Pompierii au venit la fața locului cu patru autospeciale. 

Deocamdată nu se cunosc cauzele incendiului.

Doi angajați ai unuia dintre restaurante s-au intoxicat cu monoxid de carbon și au avut nevoie de ajutor medical, dar starea lor este bună acum. Au apucat să scoată buteliile cu gaz pe care le aveau în restaurant.

Imagini filmate de un amator la locul incendiului:

Poze cu incendiul, chiar și video-uri cu flăcările și fumul intens au fost postate pe Facebook și YouTube. Urmăriți imaginile postate de Tudorică Claudiu pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri