Sari la conținut

Incendiu în clădirea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență

Pompierii Inspectoratului Județean de Urgență (ISU) Brașov au intervenit, vineri seara, în localitatea Cristian, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o clădire în care se află două magazine, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cristian și o locuință de serviciu, spune purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, citat de Agerpres.

pompieri voluntari

 

Clădirea se află chiar în centrul localității, lângă Primărie.

S-a intervenit cu șase autospeciale cu apă și spumă și cu o autoscară.

Incendiul declanșat în jurul orei 19,00 a fost localizat după o oră, pompierii acționând pentru lichidarea acestuia. O victimă conștientă intoxicată ușor cu fum a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, col. Stelian Rechițean, a precizat că a ars acoperișul clădirii și o parte din aceasta, fără a se înregistra alte victime.

Pentru măsuri de siguranță am chemat și o autospecială din județul Covasna și una de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Râșnov, dar nu au intervenit. Incendiul a fost localizat și se lucrează la lichidarea acestuia. O comisie cercetează cauzele producerii acestui incendiu”, a mai spus șeful ISU Brașov.

Pe aceeași temă