Incendiu în Slatina. 20 de persoane evacuate dintr-un bloc

Data publicării:
incendiu botosani

Douăzeci de persoane, între care zece copii, au fost evacuate, duminică seară, dintr-un bloc de garsoniere din municipiul Slatina, după ce la subsolul blocului a izbucnit un incendiu. Flăcările au cuprins gunoi menajer pe care locatarii il aruncaseră în câteva ghene improvizate.

incendiu botosani

 

 

Pompierii din Slatina au fost alertaţi, duminică seară, în jurul orei 22.30, că la subsolul unui bloc de garsoniere arde mocnit o importantă cantitate de gunoi.

"S-a intervenit cu o autospecială de stingere, o ambulanţă şi o maşină de intervenţie. Când au ajuns colegii mei la faţa locului, focul ardea mocnit. S-a luat decizia evacuării locatarilor, douăzeci de persoane, zece adulţi şi zece copii. Incendiul a fost lichidat după trei ore, timp în care a fost necesară realimentarea cu apă a autospecialei. A ars doar gunoi menajer aruncat de locatari la subsolul blocului, într-un spaţiu improvizat", a declarat plt. mj. Alin Băseşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Specialiştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţa Olt au stabilit drept cauză a incendiului o ardere necontrolată.

Locatarii au fost lăsaţi să intre în locuinţe, după ce focul a fost lichidat complet.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri