Sari la conținut
News Alert

Incendiu într-o vopsitorie de lângă Ploiești

Un incendiu a izbucnit în această dimineaţă la o vopsitorie din Brazi. Acoperişul clădirii a fost cuprins de flăcări, iar pompierii au intervinit cu patru autospeciale pentru a stinge flăcările.

pompieri incendiu azil FB.jpg 2

Arhivă

Un incendiu violent a izbucnit, joi dimineaţă, la hala unei vopsitorii din comuna Brazi din judeţul Prahova, focul extinzându-se pe o suprafaţă de o mie de metri pătraţi. La această oră incendiul a fost localizat, ceea ce înseamnă că nu mai există riscul extinderii focului, iar pompierii fac verificări pentru a se asigura că au fost stinse toate focarele, relatează News.ro.

Primele date arată că nimeni nu a fost rănit, zeci de pompieri acţionând pentru stingerea focuui.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, incendiul a pornit de la două utilaje parcate în faţa halei de vopsitorie şi s-a extins rapid iniţial la faţada construcţiei, ulterior extinzând-se pe o mie de metri pătraţi.

La faţa locului intervin patru autospeciale de pompieri şi ambulanţa SMURD, dar şi forţe de la serviciul privat de intervenţie al comunei.

Cercetările preliminare indică drept posibilă cauză faptul că unul dintre cele două utilaje aflate în apropierea clădirii a fost lăsat sub tensiune.

 

 

Pe aceeași temă