Incendiu într-un bloc din sectorul 2. Patru persoane au ajuns la spital intoxicate cu fum

Data publicării:
incendiu

Doi copii au fost transportaţi la Spitalul "Grigore Alexandrescu" şi doi adulţi la Spitalul Pantelimon, după ce au fost expuşi la fum într-un incendiu puternic care a cuprins, luni seară, un apartament din Capitală.

Incendiul, izbucnit într-un apartament dintr-un bloc situat pe Aleea Cumidava, în zona Fundeni, a fost stins de pompieri după o intervenţie de aproximativ o jumătate de oră, 20 de persoane fiind evacuate din imobil şi înregistrându-se şase victime, expuse la fum, fără ca cineva să aibă arsuri, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Daniel Vasile.

În apartamentul cuprins de flăcări se aflau mai multe persoane, care au npărăsit clădirea fără probleme, iar expuse la fum au fost persoane de la etajele superioare. În urma incendiului au fost înregistrate şase victime, printre care doi copii.

Cinci echipaje de prim ajutor au fost mobilizate la faţa locului, alături de patru autospeciale de stingere, două autoscări şi un echipaj de descarcerare.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri