Video Incendiu la casa cântăreței de muzică populară Emilia Dorobanțu. Părinții sunt în stare de șoc

Data publicării:
incendiu la casa cantaretei de muzica populara emilia dorobantu din curtisoara judetul olt
Foto: Mediafax

Pompierii din Olt au reușit după cinci ore să stingă un incendiu care a cuprins, joi, casa cântăreței de muzică populară Emilia Dorobanțu din comuna Curtișoara. Flăcările au distrus acoperișul imobilului, pe 250 de metri pătrați, haine, mobilier, electronice și electrocasnice, relatează Mediafax.

(sursa video. MEDIAFAX)

Potrivit ISU Olt, pentru stingerea incendiului din comuna Curtișoara au intervenit patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj SMURD și trei autospeciale pentru primă intervenție.

„Pompierii au acționat pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru protejarea vecinătăților. Pe timpul intervenției au fost evacuate din locuință și cinci butelii de aragaz. Militarii au acționat aproximativ cinci ore pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative”, a transmis, joi seara, ISU Olt.

Potrivit aceleiași surse, în incendiu au ars acoperișul locuinței, pe aproximativ 250 de metri pătrați, materiale textile, mobilier, obiecte personale, electronice și electrocasnice.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, a fost supraalimentarea centralei termice”, au mai anunțat reprezentanții ISU Olt.

Incendiul a afectat casa cântăreței de muzică populară Emilia Dorobanțu din comuna Curtișoara, județul Olt. Primarul comunei Curtișoara, Gheorghe Gănescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că părinții artistei nu erau acasă în momentul izbucnirii flăcărilor. „Nu era nimeni acasă. Părinții erau plecați. Sunt în stare de șoc. A venit SMURD-ul și au primit îngrijiri”, a spus Gheorghe Gănescu.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri