FOTO. Dezastrul lăsat în urmă de incendiu la regia de transport public Tulcea

Data actualizării: Data publicării:
autobuze arse ISU Delta 120118 (3)

Un incendiu puternic a izbucnit în vineri dimineaţă, în jurul orei 3:30, la garajul societăţii de transport public din Tulcea. 15 autobuze din cele 24 ale societăţii au ars. Zeci de pompieri intervin pentru stingerea incendiului.

autobuze arse ISU Delta 120118 (16)
autobuze arse ISU Delta 120118 (16)

Actualizare 9:16. Conducerea societăţii de transport public din Tulcea spune că în urma incendiului produs în noaptea de joi spre vineri au mai rămas funcţionale 12 autobuze, după ce 15 mijloace de transport au fost distruse de flăcări. Din acest motiv, se încearcă închirierea unor autobuze din alte judeţe pentru asigurarea capacităţii de transport în municipiul Tulcea.

incendiu-tulcea-transport-public2
incendiu-tulcea-transport-public2

Din păcate, într-o hală unde erau depozitate aproximativ 14 autobuze ale societăţii de transport local, înţeleg că aproape toate au fost afectate. Zece au asigurare CASCO, dar sunt şi câteva mai vechi care nu au asigurare CASCO. Nu este o situaţie deloc plăcută ce se întâmplă la această societate. O să vedem cum reuşim să completăm parcul auto. Probabil pentru o perioadă vom apela la o soluţie de închiriere a unor autobuze, în aşa fel încât să putem să satisfacem transportul local în municipiu. Societatea avea două posturi de pază fixe şi un post mobil care ar fi trebuit să sesizeze eventual această chestiune mult mai devreme decât înţeleg că s-a sesizat”, a declarat Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri