Incendiu la o fabrică de mobilă din Sighetu Marmaţiei: O hală de 2000 mp a fost mistuită de flăcări

Data publicării:
maramedia 1

Secţia de fabricare a scaunelor dintr-o fabrică de mobilă din Sighetu Marmaţiei a ars marţi seară într-un puternic incendiu. O hală de 2000 mp a fost cuprinsă de flăcări în jurul orei 22, când aici se aflau 50 de lucrători. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Pompierii au intervenit cu şase maşini autospeciale. Pagubele incendiului, ale cărui cauze nu sunt deocamdată cunoscute, se ridică la aproximativ o jumătate de milion de euro.

În momentul în care s-a declanşat incendiul, în hala de fabricare a scaunelor îşi desfăşura activitatea schimbul doi de lucrători, dar oamenii au evacuat imediat clădirea, aşa că pagubele sunt doar materiale. În plus, unitatea beneficiază de asigurare, informează publicaţia locală Maramedia.ro.

Fabrica funcționează din 1994, iar anul acesta aniversează 20 de ani de la inaugurare. „Administratorul are perspective mari în ceea ce priveşte această afacere. Intenționează să deschidă încă o secție în altă parte, aşa că acuma probabil va urgenta lucrările” de reparaţii, a declarat pentru Ioan Tivadar, şeful secției de prelucrare a scaunelor, citat de Maramedia.ro.

Pompierii au pus în funcțiune toate autospecialele din dotare şi au cerut şi sprijinul colegilor din localitatea Bogdan - Vodă, care li s-au alăturat la scurt timp. În cele din urmă, echipele au reuşit să lichideze focarul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri