Incendiu la Spitalul Județean Constanța

Data actualizării: Data publicării:
masini pompieri la sju constanta
Un incendiu a izbucnit la etajul al patrulea al Spitalului Județean Constanța sâmbătă, 24 iulie 2021 Foto: captură video Digi24

Un incendiu a izbucnit sâmbătă după-amiază în sala de operații a secției de chirurgie cardiovasculară din Spitalul Județean de Urgență Constanța, aflată la etajul al patrulea.

Focul a cuprins o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați. Din primele cercetări, se pare ca focul a fost provocat de un scurtcircuit la un aparat din sala de operație.

În acel moment, în sală se aflau patru persoane, personal medical, după ce cu puțin timp înainte avusese loc o operație. Pacientul apucase însă să fie dus într-o altă secție. 

SJU Constanța are propriul serviciu de pompieri, iar acesta a intervenit imediat și a stins incendiul. Totuși, la fața locului au fost chemați și pompierii de la ISU Dobrogea, fiind mobilizați 35 de angajați. Nu a mai fost însă nevoie și de intervenția lor, pentru că focul fusese deja stins.

În ultimii ani, din cauza infrastructurii învechite, au fost mai multe incendii la mari spitale din România, din păcate, soldate și cu victime.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri