Incendiu la stația de metrou Tineretului

Data actualizării: Data publicării:
fum eroii revolutiei 2

Un incendiu a izbucnit, duminică noaptea, în staţia de metrou Tineretului, unde se simte miros de fum, pompierii intervenind cu două autospeciale de stingere. Staţia nu a fost evacuată, iar trenurile de metrou circulă pe un singur fir, informează News.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ACTUALIZARE.  Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, Daniel Vasile, a declarat că s-a aprins un izolator aflat în galeria de metrou, la aproximativ 20 metri de peronul staţiei Tineretului, iar pentru stingerea acestuia a fost folosit un stingător.

În urma acestui incident nu a fost necesară evacuarea călătorilor din staţia Tineretului, unde se circulă în continuare pe un singur fir.

Pompierii au fost anunţaţi că la staţia de metrou Tineretului se simte miros de fum şi au trimis două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi o maşină de descarcerare. 

fum eroii revolutiei 2 fum la eroii revolutiei

Pe de altă parte, telespectatorii ne-au trimis fotografii și filmulețe care arată că fumul a pătruns și în stația Eroii Revoluției.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri