Sari la conținut

Incendiu la un depozit de băuturi alcoolice din București

Pompierii interveneau, vineri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de băuturi alcoolice, în zona Faur Poarta 4 din Capitală, unde erau degajări foarte mari de fum, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti – Ilfov, Adrian Marin, incendiul a izbucnit la un depozit de băuturi alcoolice în Sectorul 3, zona Faur Poarta 4. Focul arde pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, fiind degajări foarte mari de fum, scrie News.ro. ISU a transmis imagini de la stingerea incendiului:

Marin a precizat că ard cauciucuri, paleţi şi sticle de vin pe aproximativ 1000 de metri pătraţi, dar că incendiul a fost localizat, nemaiexistând risc de propagare.

Reprezentantul ISU a precizat că pompierii au acţionat iniţial cu trei autospeciale de stingere,  o echipă de descarcerare şi o autoscară, însă dispozitivul de stingere a fost suplimentat la şapte autospeciale, iar ulterior la 11 autospeciale de stingere, o autospecială CBRN, trei autoscări, o descarcerare şi două ambulanţe.

Mai mulți telespectatori Digi24 au trimis filmări și fotografii pe adresa de Whatsapp a redacției.

Dacă şi dumneavoastră aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail (redactie@digi24.ro sau digivox@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. Totodată, ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe Whatsapp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.