Incendiu la un depozit de fân de la Herghelia Mangalia

Data publicării:
herghelie incendiu

Un puternic incendiu a izbucnit la un depozit de fân de la Herghelia din Mangalia, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ două mii de metri pătraţi. Pompierii încearcă să stingă focul şi să împiedice extinderea incendiului şi în alte zone ale hergheliei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi seară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de fân de la Herghelia din Mangalia, la faţa locului deplasându-se două autospeciale.

Focul a afectat o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi. Pompierii încearcă stingerea focului, dar şi să împiedice extinderea incendiului la grajduri sau la clădirea administrativă.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, caii aflaţi în herghelie nu au fost evacuaţi. De asemenea, nu există persoane rănite, situaţia fiind în dinamică.

Herghelia Mangalia este una dintre cele mai vechi din ţară, fiind înfiinţată în 1928, scopul acesteia fiind creşterea cailor din rasa „Pur Sânge Arab”.

Baza materială a hergheliei este formată din opt grajduri, un hipodrom pentru curse de galop, o bază hipică pentru antrenament şi concursuri de obstacole, o bază de agrement, sediu administrativ şi teren agricol.

Sursa: news.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri