Incendiu la un mall din Ploieşti. Peste o mie de persoane au fost evacuate

Data actualizării: Data publicării:
pompieri

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la un perete exterior al unui mall din Ploieşti, iar pe una dintre gurile de ventilaţie a pătruns fum în interiorul clădirii. Preventiv, au fost evacuate peste o mie de persoane.

Potrivit ISU Prahova, un incendiu a izbucnit, miercuri, la un perete exterior al unui mall din Ploieşti. „Urmare a incendiului au ars 40 de metri pătraţi de izolaţie exterioară din polistiren şi 20 europaleţi. Au fost evacuate peste o mie de persoane, din datele pe care le avem de la personalul mall-ului”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova. Potrivit acestora, pe una dintre gurile de ventilaţie a pătruns fum în interiorul clădirii, clienţii fiind evacuaţi preventiv. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijirile medicilor.

Reprezentanţii mall-ului au transmis că a fost vorba despre un incident minor, iar clienţii nu au fost în pericol.

„În data de 26 decembrie a avut loc un incendiu minor în zona de depozitare a deşeurilor. Persoane neidentificate au aruncat în trecere o ţigară aprinsă şi o parte din materiale au luat foc. Incendiul a fost izolat şi oprit imediat de către echipa de pompieri de serviciu şi nu s-au înregistrat pagube. Clienţii mall-ului au fost tot timpul în siguranţă”, au transmis reprezentanţii mall-ului din Ploieşti.

Potrivit acestora, au fost sesizate autorităţile pentru a se identifica persoanele care au provocat incidentul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri