Incendiu puternic în apropiere de Ploiești

Data actualizării: Data publicării:
incendiu floresti prahova

Un incendiu puternic a izbucnit în apropiere de Ploiești, în localitatea Florești, în jurul orei 16.00. Focul a izbucnit la un depozit, în apropiere de mai multe locuințe. Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova a declarat că nu sunt victime și că nu există pericolul ca focul să se extindă.

Imagini amator

 „Pompierii militari intervin în aceste moment cu opt autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o firmă de colectare-reciclare mase plastice. Din punctul de vedere al intervenției nu ridică un pericol deosebit. La sosirea pompierilor militari incendiul se manifesta pe o suprafață de 700 mp cu o degajare foarte mare de fum.

Acum, 50 de pompieri intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului și s-a luat ca măsuri asigurarea unui culoar cu ajutorul unui buldoexcavator pentru evitarea propagării focului la vecinități. Erau doar materialele depozitate, persoanele (din firmă n.red) au reușit să se autoevacueze. Nu sunt victime. Nu există pericolul extinderii”, a spus Raluca Vasiloaie, purtătoare de cuvânt a ISU Prahova. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri