Incendiu puternic într-o hală cu ambarcaţiuni, din Agigea

Data actualizării: Data publicării:
incendiu agigea

Misiune grea, în această seară, pentru pompierii din Constanţa. Ei s-au luptat cu flăcări înalte de cinci metri, izbucnite la o hală industrială din Agigea. Pe lângă ambarcaţiuni, în hală se mai aflau şi 14 butelii, pe care militarii au reuşit să le scoată înainte să explodeze. Nu e clar deocamdată de la ce anume a pornit incendiul, dar cei care au fugit din calea flăcărilor spun că de vină ar fi fost un scurtcircuit la motorul unei bărci.

Hala a luat foc în jurul orei 19:00. Oamenii care locuiesc în apropiere au alertat pompierii, iar până la sosirea acestora flăcările măsurau deja cinci metri.

În pericol de moarte au fost şi cei trei angajaţi aflaţi în hală. Din fericire, au reuşit să iasă la timp.

Misiunea pompierilor a fost infernală - în timp ce unii militari luptau cu flăcările, alţi au scos din hală nu mai puţin de 14 butelii cu gaz. O eventuală explozie ar fi avut urmări devastatoare.

Anca Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea: „În zonă sunt locuinţe dar colegii mei au reuşit localizarea incendiului evitând extinderea.”

Pompierii urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul. Angajaţii care au fugit din calea flăcărilor au povestit că totul a pornit de la un scurtcircuit produs la motorul unei ambarcaţiuni aflate în hală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri