Incendiu violent la Complexul Comercial Rahova din Bucureşti. Flăcările s-au extins și la un restaurant din incinta complexului

Data publicării:
incendiu-14

Un incendiu de proporţii s-a produs marţi dimineaţă în Complexul Comercial Rahova din Bucureşti. Clădirea în care funcţionează Administraţia Pieţei, mai multe standuri şi un restaurant au fost cuprinse de flăcări.

 

Pompierii au intervenit cu 12 autospeciale pentru a ţine focul sub control, după ce flăcările au înghiţit 600 de metri pătraţi. Din fericire, în complexul comercial nu se afla nimeni în momentul în care a izbucnit focul.

La ora transmiterii acestei ştiri nu se cunoaşte cauza incendiului. Se ştie însă că a izbucnit undeva în interiorul Pieţei Rahova, posibil de la un grătar, de unde s-a extins cu repeziciune la un restaurant şi la Administratia complexului.

Misiunea pompierilor a fost una dificilă: au avut nevoie de o cantitate foarte mare de apă, iar hidranţii din zonă nu au făcut faţă, după cum a explicat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti. „Este un spaţiu cu destinaţii multiple, alimentaţie publică, depozitare... Avem foarte multe linii de furtun întinse pentru că reţeaua de hidranţi face greu faţă necesarului de apă pe care îl avem noi pentru autospeciale”, a spus Vasile.

Proprietarii standurilor spun că au pierdut toate stocurile, mai ales că mulţi tocmai îşi făcuseră aprovizionarea pentru sărbătorile de iarnă, iar marfa de obicei nu este asigurată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri