Incendiul din Bamboo. Martor: Focul a pornit de la tavan

Data actualizării: Data publicării:
bamboo isu
Foto: Facebook ISU București

Continuă să apară de la o oră la alta noi şi noi mărturii din clubul mistuit de flăcări. Cătălin Dumitraşcu a fost azi noapte în Bamboo. El povesteşte că evacuarea tuturor oamenilor din club s-a făcut în cateva minute şi până la sosirea forţelor de ordine. Dumitrașcu mai spune că incendiul a pornit de la tavanul localului.

Cătălin Dumitrașcu, martor: Eram în mijlocul clubului. Am văzut la un moment dat că oamenii au început să vorbească, să se panicheze, să înceapă să se mişte. Nu mi-am dat seama de ce. M-am gândit că este o altercaţie sau ceva de genul ăsta. Fiind în club, m-am gândit că se întâmplă chestii de genul ăsta, apoi am auzit semnalul de la securitate ca toată lumea să evacueze. Am început să ne mişcăm mai virulent, să zic aşa. Am ieşit pe ieşirea din spate, care trece prin acea terasă amenajată pentru fumat. Eram la jumătate. Aveam în faţă câteva zeci de persoane, în spatele meu aveam câteva sute, eram în primul val. Oamenii nu se călcau în picioare. Oamenii ieşeau, cel puţin în primele valuri, foarte ok.

Panica a fost controlată. Panica fost de genul marş forţat: Haideţi, Haideţi, Haideţi ! Nu am văzut să cadă nimeni pe această parte pe care am fost eu.

Ultima mea fază în minte, imagine, toată lumea se uita către centrul tavanului, undeva la mijlocul clubului, în tavan. Incendiul nu a fost cu cu siguranţă din interiorul clubului, de la clienţi, artificii, orice speculaţie de genul ăsta.

Sursa: Digi24 TV

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri