Sari la conținut
News Alert

Încep lucrările la pasajul Piaţa Sudului; circulaţia pe Calea Văcăreşti va fi restricţionată parţial

 

Pe Calea Văcărești, între strada Mărțișor și Șoseaua Olteniței, traficul se va desfășura pe trei benzi de circulație pe sensul către Șoseaua Olteniței și două benzi de circulatie pe sensul spre Bulevardul Tineretului (față de trei benzi pe sens în prezent).

De asemenea, se închide temporar accesul din Calea Văcărești la benzinaria Agip și se instituie restricția de oprire în zona lucrărilor.

Primăria anunță că, tot de astăzi, stația de autobuze „Şos. Olteniței” de la intersecția dintre Calea Văcărești și Șoseaua Olteniței, spre Piața Unirii (liniile 312, 313, 381, 634, N103, N105), și stația „Piața Sudului”, amplasată pe Calea Văcărești, înainte de intersecția cu Șoseaua Olteniței, spre „ROMPRIM” (linia 634), se suspendă.

Totodata, autobuzele liniilor 634 si N103 vor efectua opriri pe Sos. Oltenitei in statia „Piata Sudului”, corespunzatoare liniei 232, sensul spre Cal. Vacaresti.

Pasajul urmează să fie finalizat în 18 luni. Lucrările costă aproape 130 de milioane de lei, sumă din care Primăria Capitalei plăteşte doar 30 de milioane, iar restul reprezintă bani europeni.