Incident în apropierea staţiei de metrou Politehnica. Un bărbat a fost înjunghiat

Data actualizării: Data publicării:
elicopter smurd 112

Incident grav, în această seară, într-un parc din apropierea staţiei de metrou Politehnica. Un bărbat a fost înjunghiat de un necunoscut, după care agresorul s-a făcut nevăzut. Tânărul atacat a fost dus în sala de operaţie. Între timp, poliştii continua să îl caute pe agresor, care va fi acuzat de tentativă de omor.

ACTUALIZARE 21.30. Cazul tânărului care a reclamat că a fost agresat într-un parc din apropierea staţiei de metrou Politehnica din Capitală a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Procurorii fac cercetări pentru tentativă de omor şi încearcă să găsească faptaşul.

”Având în vedere diagnosticul tânărului, precum si circumstanţtele comiterii agresiunii, cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, cercetările fiind desfăşurate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.


Victima are 26 de ani şi a fost atacată din spate de o persoană cu un cuţit.

Pompierii spun că incidentul a avut loc la gura de metrou Politehnica, în timp ce poliţia afirmă că este vorba despre parcul din apropiere.

Evenimentul a fost anunţat la 112.

La faţa locului a mers un echipaj SMURD de la Spitalul Floreasca.

Bărbatul este conştient şi va fi transportat la spital.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri