Incident într-un parc acvatic. O fetiță de 10 ani a rămas fără două degete

Data actualizării: Data publicării:
paradisul acvatic ro bv
Foto: paradisulacvatic.ro

O fetiţă în vârstă de 10 ani a ajuns la spital, miercuri seară, cu două degete de la mână retezate, după ce a sărit de pe o trambulină, la un centru de relaxare din Braşov.

paradisul acvatic ro bv
Foto: paradisulacvatic.ro

Accidentul s-a produs la Paradisul Acvatic din Braşov - un complex cu piscine interioare şi exterioare.

Potrivit Poliţiei Judeţene Braşov, în jurul orei 18.25 poliţiştii au fost sesizaţi că o fată de 10 ani, aflată împreună cu familia la un centru de relaxare din municipiul Braşov, ar fi suferit un accident în timp ce sărea de la trei metri înălţime, de pe o trambulină. În urma accidentului, fetei i-au fost amputate două degete de la mână.

Poliţiştii Secţiei 2, împreună cu specialişti de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, fac verificări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului. În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Braşov, citați de News.ro.

În urma accidentului, fetiţa a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul de Pediatrie din Braşov. Primele informaţii arată că ea şi-ar fi prins mâna în zona balustradei trambulinei, iar degetele i-au fost retezate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri