Încurajări de la premier pentru Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision

Data publicării:
ouatu 1

La scurt timp după ce a participat la preluarea mandatelor de către noii procurori şefi, premierul Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj de susţinere pentru reprezentantul României la Eurovision, Cezar Ouatu, ca o forma de patriotism.

„Sunt momente care ne unesc în jurul simbolurilor naţionale, dar sunt prea puţine. Cred că e momentul să fim mai des uniţi pentru România. Patriotismul este starea aceea de bine pe care o ai atunci cand îl susţii pe unul dintre ai tăi, iar el împarte succesul, simbolic, şi cu tine”, a scris premierul

Nu la fel de încântat de prestaţia artistului român a fost jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Într-o intervenţie la un post de radio jurnalistul l-a imitat pe Cezar Ouatu.

Premierul Victor Ponta nu se lasă impresionat de criticile la adresa contratenorului care ne va reprezenta la Eurovison săptămâna aceasta.

„La Eurovision, România este reprezentată de un artist profesionist liric. Eu am auzit de Cezar Ouatu pentru că doamna Angela Gheorghiu îl apreciază şi îl susţine. Andrea Bocelli - unul din artiştii mei preferaţi - îl susţine de asemenea. Noi de ce n-am face-o?”, a conchis premierul.

Cezar Ouatu concurează, în această seară, în cea de-a doua semifinală a concursului internaţional Eurovision. Reprezentantul României va interpreta piesa „It's my life” şi se va lupta cu alţi 16 concurenţi pentru unul dintre cele 10 locuri în finala de sâmbătă, din Suedia.

Conform regulamentului concursului, cetățenii unei țări nu pot vota în finală pentru candidatul care îi reprezintă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri