Insulițe de lux, la prețul unui apartament din București

Data publicării:
11272 20private 20isle-46029

Cine îndrăznea să viseze doar la o insulă privată ar putea intra acum în posesia uneia mai repede decât şi-ar fi imaginat. Trebuie doar să aibă la dispoziţie o sumă apropiată de cea cu care se vinde un apartament în Bucureşti.

Potrivit site-ului Private Islands Online,Insula canadiană Hemlow, de nu mai puţin de 21 de hectare, din Noua Scoţie, poate fi cumpărată cu doar 22.000 de euro. Adică echivalentul unei garsoniere de la periferia Capitalei.

Ceva mai scumpă, dar nu cu mult, este Insula Chandler, din nord estul Statelor Unite ale Americii. Cei 400 de metri pătraţi pot fi cumpăraţi la preţul unei garsoniere de lux din Bucureşti - 32.300 euro.

Topul numără 10 insule. Cea mai scumpă este Insula Douglas, situată în Golful Fundy, din Canada. Are o suprafaţă de peste un hectar şi jumătate şi costă cam cât un apartament cu trei camere în Capitală, 66.500 de euro.

Iar cei care doresc să aibă mai mult spaţiu, au la dispoziţie Insulele Picabucu din nord-estul Braziliei, care au peste 30 de hectare. Grupul de şase insule situate pe cursul râului Sao Francisco poate fi cumpărat cu 64 de mii de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri