Întârzieri pe aeroportul Otopeni. Nicio cursă anulată

Data actualizării: Data publicării:
avion otopeni zapada

Pe aeroportul Henri Coandă din București se înregistrează întârzieri până la trei ore, dar nicio cursă nu a fost anulată.

ACTUALIZARE 12:50 - Compania de stat TAROM a anulat miercuri şase zboruri pe aeroportul Henri Coandă invocând condiţiile meteo, iar pasagerii urmează a fi îmbarcaţi tot miercuri pe alte curse către aceleaşi destinaţii, a anunţat miercuri compania care administrează cele două aeroporturi din Bucureşti, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB)


 

„Sunt în continuare curse întârziate, cea mai mare întârziere ajunge la trei ore, dar în aceste momente se încheie o nouă intervenţie pentru curăţarea pistei şi alte aeronave sunt pregătite sau în curs de degivrare, urmând să decoleze şi ele. Cele mai multe dintre aeronave care trebuiau să decoleze în această dimineaţă au decolat deja”, a spus la Digi24 Valentin Iordache, purtător de cuvânt al Aeroportului Otopeni.

Acesta a precizat că aterizările pe aeroportul Henri Coandă s-au desfășurat fără probleme, iar în ceea ce privește avioanele care nu au decolat la timp, acest lucru s-a întâmplat „din raţiuni de siguranţă, la decizia companiilor aeriene”.

Valentin Iordache spune că nu sunt curse anulate și nici nu se așteaptă la anularea unor zboruri, pentru că nu mai ninge puternic.

„Aceste întârzieri care sunt generate de vreme, mulţumim pasagerilor că manifestă înţelegere că vor ajunge cu întârziere la destinaţie, dar în siguranţă”, a adăugat Valentin Iordache.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri