INTERACTIV. Credeți că România are șanse să se califice la Campionatul Mondial de Fotbal?

Data publicării:
adriana nedelea-13

România își află astăzi adversarul de la baraj. Tragerea la sorți este în direct la Digi Sport, de la 14.30. „Tricolorii” mai au de trecut un hop pentru a putea participa la Cupa Mondială din Brazilia, din vara anului viitor. România s-a clasat pe locul al doilea al Grupei D, după Olanda, și va trebui să dispute un „baraj“ pentru a se califica.

La sediul FIFA, de la Zurich, se va organiza azi, începând cu ora 15:00, tragerea la sorți a partidelor de baraj ce vor desemna ultimele reprezentante la turneul final din 2014.

România poate întâlni Croaţia, Grecia, Ucraina sau Portugalia, care sunt capi de serie, celelalte echipe prezente la „baraj“ fiind Franţa, Islanda şi Suedia. Cele opt echipe vor fi împărţite în două urne.

Tragerea la sorți, care va fi transmisă în direct la Digi Sport, într-o ediție specială a emisiunii „Fotbal Club“, ce va începe de la ora 14:30, va însemna împerecherea a câte unei naţionale din fiecare urnă, cele două bile urmând a fi plasate într-o a treia urnă, centrală.

Prima echipă extrasă din această din urmă urnă va fi gazda jocului din cadrul primei manşe, programată pe 15 noiembrie, iar cea de-a doua reprezentativă extrasă va găzdui manşa secundă, ce va avea loc pe 19 noiembrie. România va juca meciul de pe teren propriu pe „Arena Națională”.

Credeți că România are șanse să se califice la Campionatul Mondial de Fotbal?

Răspundeți la această întrebare pe pagina de Facebook a Digi24 și aveți ocazia să câștigați o tabletă. Dacă ne spuneți opinia la întrebarea din concurs, sunteți automat înscris la tragerea la sorţi săptămânală pentru o tabletă de ultimă generaţie. Detalii, AICI. 

De asemenea, dacă vă spuneți opinia și vă lăsaţi numărul de telefon completând formularul DigiVOX de pe site-ul digi24.ro, veți fi contactat și puteți intra în direct cu Adriana Nedelea în jurnalele de la ora 14.00 și 15.00.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri