Iohannis le-a spus noilor miniștri la învestire că „toți ochii vor fi pe ei”

Data publicării:
ministri INQUAM Octav Ganea

  

Președintele a spus că noul ministru al Transporturilor, Sorin Bușe, are de gestionat contracte abandonate sau întârziate. „Pe oricine întrebați de ce are nevoie România pentru a se dezvolta, vă va spune că este vorba de infrastructură”', a spus șeful statului, care a adăugat că toată lumea aștept[ drumuri și autostrăzi.

Iohannis a arătat că a vorbit în mai multe rînduri cu noul ministru al Educației, Mircea Dumitru, despre care a spus că au abordări similare despre ce anume trebuie făcut în acest domeniu – „Aveți grijă de România educată”, a spus președintele.

Românii din diaspora, a mai arătat șeful statului adresându-i-se noului ministru pentru diaspora, Liliana Gligor, trebuie să știe că ne pasă de ei și avem nevoie de ei. Iohannis i-a cerut Lilianei Gligor să găsească acele căi prin care românii din diaspora sunt în atenția sa.

Noii miniștri au depus jurământul la Palatul Cotroceni în urma remanierii Execurivului. Ministrul Comunicațiilor, Dragoș Tudorache, a fost numit interimar, urmând ca în cîteva săptămâni să revină în funcția de șef al Cancelariei prim-ministrului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri