Ion Iliescu: Sper ca Regele Mihai să revină cât mai repede la proiectele sale

Data publicării:
ion iliescu fb
Foto: FAcebook

„Am aflat cu profundă îngrijorare despre problemele de sănătate ale Maiestății Sale, Regele Mihai, care trece prin momente dificile. Îi urez multă sănătate și puterea de a trece de această cumpănă a vieții. Prezența sa în spațiul public românesc a fost un exemplu de echilibru și a contribuit la crearea unui climat de normalitate. Sper să revină cât mai repede cu putință la proiectele sale”, a afirmat fostul președinte, într-o postare pe blog.

Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a regelui Mihai I, care a fost supus recent unei operații chirurgicale, suveranul afirmând, într-un mesaj făcut public miercuri, că este sigur că fiica sa „Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înțelepciunea și forța” de a-l reprezenta și de a duce la îndeplinire toate acțiunile sale publice.

Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de presă al regelui Mihai I, Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a regelui, care a fost supus recent unei operații chirurgicale, iar diagnosticele puse de echipa medicală sunt carcinom epidermoid metastazant și leucemie cronică.

„Majestatea Sa urmează un tratament complex și solicitant, care îl împiedică să apară în public, și va petrece, de aici înainte, o perioadă de refacere”, precizează sursa citată.

Citiți și:

PORTRET | Regele Mihai: de la viața în exil la discursul istoric în Parlament

Revenirea în țară a Regelui Mihai: întâi gonit, apoi primit cu brațele deschise de autorități

GALERIE FOTO | Regele Mihai, din tinerețe la cele mai recente imagini publicate de Casa Regală

PORTRET | Principesa Margareta, succesoarea Regelui Mihai

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri