Ion Stan, presat de ziariști: Nu îmi dau demisia

Data publicării:
28112012 20fuga 20stan-35755

Nu dau niciun fel de declarații”, le-a spus Ion Stan jurnaliștilor.

Întrebat dacă are intenția să își dea demisia, deputatul a răspuns negativ.

Acesta nu a reacționat nici măcar atunci când jurnaliștii l-au informat că Victor Ponta consideră că este indicat să-și dea demisia.

Stan a refuzat să vorbească cu jurnaliștii, a mers în pas grăbit pe holurile Parlamentului și a privit fix la ușile liftului, în timp ce ziariștii, aproape alergând după deputat, îi adresau întrebări. Ca în multe alte ocazii, liftul l-a salvat pe Ion Stan de întrebările insistente ale ziariștilor.

Procurorii au făcut publice interceptări în dosarul lui Ion Stan, mai multe transcrieri de tip SMS, dar și înregistrări de tip ambiental.

Ponta: Dacă denunţătorul nu era prost grămadă, ştia că l-am schimbat pe Stan de la PSD Dâmboviţa

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, că dacă denunţătorul lui Ion Stan nu ar fi fost „prost făcut grămadă” ar fi ştiut că acesta a fost schimbat din funcţie şi nu mai este preşedinte al PSD Dâmboviţa, dar şi faptrul că Stan nu avea o relaţie bună cu preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu.

„Strict ca o observaţie politică, dacă vreţi: nu ştiu ce a vorbit domnul Stan cu denunţătorul, dar ştiu un singur lucru, că acel denunţător, dacă nu era chiar prost făcut grămadă, ştia foarte clar că pe domnul Stan l-am schimbat din funcţie, că nu mai era preşedinte la PSD Dâmboviţa, că domnul Stan nu avea o relaţie foarte bună cu noul preşedinte al CJ, domnul Ţuţuianu. Deci recunoaşteţi că denunţătorul ăla ori trăia în altă ţară şi nu a auzit ce s-a întâmplat, ori, nu ştiu, l-a hipnotizat domnul Stan şi l-a făcut să creadă că...", a spus Ponta.

El a precizat, referindu-se la problema retragerii sprijinului politic pentru candidatura lui Stan, că va discuta cu juriştii şi va fi luată o decizie în cadrul Biroului politic al partidului, transmite Mediafax.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri