Ionel Arsene, pe lista „Most Wanted” a Poliţiei Române. El nu a fost găsit de poliţişti

Data actualizării: Data publicării:
arsene ionel icon
Ionel Arsene, pe lista „Most Wanted” a Poliţiei Române. Foto: captură politiaromana.ro

Ionel Arsene, președinte al Consiliului Județean Neamț, a fost condamnat definitiv la 6 ani și 8 luni de închisoare. Se alătură, de azi, listei fugarilor politici și tocmai a fost dat în urmărire generală în toată Europa, el fiind plasat pe lista „Most Wanted” a Poliției Române.

Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Brașov la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Decizia a fost luată de magistrații brașoveni într-un proces început în urmă cu cinci ani, el fiind acuzat de trafic de influență. Este o pedeapsă mai mică decât cea dispusă de judecătorii din Bacău care au analizat prima dată acest dosar. Aceștia hotărâseră în urmă cu aproape un an o pedeapsă mai mare, de peste 8 ani de detenție.

arsene pe pagina de most wanted a politiei romane

Potrivit unor surse Digi24, acesta ar fi plecat în Italia acum două săptămâni, adică fix înainte ca judecătorii să pronunțe decizia definitivă în dosarul judecat peste cinci ani.

Arsene se alătură unor nume grele care au condamnări definitive pentru încălcarea legii, dar care scapă printre degete justiției de la noi.

Ionel Arsene este „considerat exclus din partid” de către conducerea PSD, dar nu a fost făcut un anunț în acest sens deoarece nu se dorește „asocierea cu un penal”, au declarat surse din conducerea social-democraților pentru Digi24.ro.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri