ÎPS Teodosie explică de ce șoferul lui a fost prins conducând cu 235 km/h: „Trebuia să ajung la un maslu. I-am zis să țină ritmul”

Data actualizării: Data publicării:
IPS Teodosie în curtea unei biserici.
ÎPS Teodosie a explicat de ce șoferul lui a fost prins conducând cu 235 km/h Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Într-o conferință de presă pe care a organizat-o miercuri, Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a trebuit să le explice jurnaliștilor prezenți de ce șoferul său a fost prins gonind cu 235 km/oră, cu el în mașină, în luna august.

„Eu nu știu, nu mă uit la kilometraj. Nici nu știu că a fost așa. A putut să fie un trucaj. Eu trebuia să ajung la un maslu. I-am zis să țină ritmul să ajungem la maslu. Probabil că a mers cu 235km/h, dacă mașina a dus”, a răspuns IPS Teodosie întrebărilor jurnaliștilor, potrivit replicaonline.ro.

Șoferul lui IPS Teodosie a fost prins de polițiști conducând pe A2 Austostrada București – Constanța, la începutul lunii august, cu 235 de kilometri pe oră. A rămas fără permis timp de 120 de zile și a primit o amendă de 2.900 lei.

Polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe A2, sensul de mers București - Constanța, au depistat miercuri, 3 august a.c., în jurul orei 15.50, la km 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism, fiind înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile”, potrivit unui comunicat al poliției de la data respectivă.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri