Italianul găsit mort la marginea Bucureștiului, implicat într-un triunghi amoros. Momentul în care suspecții îi scot cadavrul din bloc

Data actualizării: Data publicării:
imagini camera supraveghere
Italianul mort într-o mașină incendiată pe un câmp de lângă București a fost ucis din cauza geloziei FOTO: camera de supraveghere

Italianul mort într-o mașină incendiată pe un câmp de lângă București a fost ucis din cauza geloziei. Bărbatul era prins într-un triunghi amoros, alături de un cuplu de români. Aceștia din urmă au recunoscut că l-au ucis și apoi au încercat să ascundă urmele crimei.

Anchetatorii au stabili că femeia l-a chemat pe cetățeanul italian la ea acasă, în cartierul Ferentari din București, unde discuția aprinsă a degenerat în violențe. În casă era și concubinul femeii. Cei doi suspecți au recunoscut că au lovit victima până a rămas fără suflare. Au decis să ascundă crima, așa că au pus trupul neînsuflețit într-un sac și l-au dus chiar în mașina pe care victima o folosea în România, un autoturism închiriat din Italia. Acela a fost momentul când au fost surprinși de camerele de supraveghere de la blocul unde locuiau, din Sectorul 5.

Dan Antonescu, expert criminolog: „Ei trebuiau să scape de cadavru, dacă îl omorau pe italian la el acasă, știa lumea cine este, dar fiind vorba de crimă acasă la femeia respectivă, era clar că trebuiau să scape de cadavru.”

S-au îndreptat spre ieșirea din București, în localitatea vecină Măgurele, au mers într-un lan de porumb, au stropit mașina cu benzină și i-au dat foc.

Au fost suprinși de camerele de supraveghere ale unor case din Măgurele sâmbătă dimineața, înainte de răsărit, îndepărtându-se de câmpul unde mașina a fost descoperită de localnici.

Dan Antonescu: „Ei nu mai gândesc 100% rațional, intră în panică și de aici multiplele greșeli. S-au dus cu mașina, au plecat pe jos, nu s-au uitat unde sunt camere de supraveghere, nimic nu i-a mai interesat.”

Anchetatorii au refăcut pas cu pas traseul celor doi cu ajutorul camerelor de supraveghere și așa au reușit să îi identifice. După 3 zile de la descoperirea rămășițelor carbonizate, i-au chemat la audieri. Au descoperit filmările care îi incriminau și i-au determinat să recunoască totul.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri