Iuliu Mureşan: Inter e echipa mai valoroasă, dar şi noi avem o şansă

Data publicării:
iuliu 20muresan 205418776 20mediafax 20foto 20radu 20oltean-39836

„Toate meciurile sunt grele, dar nu ne mai sperie nimic şi avem valoarea şi mentalitatea necesară ca să nu ne considerăm învinşi dinainte. Suntem convinşi că avem şansa noastră, iar şansa este foarte importantă. Inter e o echipă mai valoroasă ca a noastră, are prima şansă, dar şi noi avem o şansă şi pe asta mă bazez", a spus Mureşan.

Iuliu Mureşan a afirmat că Inter va beneficia de faptul că întrecerea internă din Italia nu se întrerupe. "Am văzut Inter în ultima perioadă şi nu au trecut printr-o perioadă aşa bună. Inter are avantajul foarte mare că întrerup campionatul maxim două săptămâni, iar noi venim după pregătire direct la ei acasă”, a explicat oficialul clujean.

Mureşan: Steaua a fost mai norocoasă

Despre adversarul pe care îl va întâlni Steaua în aceeaşi fază a competiţiei, Mureşan a spus: „Steaua e mai norocoasă, dar nu cu mult. Ajax e o echipă bună şi nu poţi considera că Ajax va pierde. Steaua are şanse mai mari ca noi. Ei să fie cu bulan şi să se califice, iar noi fără bulan şi să ne calificăm şi noi mai departe".

Potrivit tragerii la sorţi care a avut loc joi, la Nyon, primul meci dintre CFR Cluj şi Inter se va disputa pe 14 februarie, la Milano, iar returul pe 21 februarie, la Cluj.

Dacă se va califica în turul următor, campioana României va întâlni în optimi învingătoarea dublei manşe Tottenham Hotspur (Anglia) - Olympique Lyon (Franţa). Turul este programat la 7 martie, iar returul la 14 martie.

Chivu nu ar fi vrut o echipă românească

Fundaşul Cristian Chivu, care a fost căpitanul lui Inter la meciul din Cupa Italiei, disputat miercuri şi câştigat cu 2-0 în faţa Veronei, şi-ar fi dorit să evite echipele româneşti la tragerea la sorţi. Fostul internaţional nu are veşti bune pentru campioana României. Dacă în faza grupelor italienii au folosit mai mult rezervele, în primăvară vor trata mult mai serios Europa League.

„Din primăvară lucrurile vor sta altfel. Vom onora cum se cuvine competiţia, pentru că ne dorim să încercăm să câştigăm. O să jucăm cu echipa cea mai bună. Asa e normal şi nu ne mai putem permite să facem anumite experimente”, a spus Chivu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri