Jackie Chan renunţă la filmele de acţiune din cauza vârstei

Data publicării:
2511 20jackie 20chan-35155

Jackie Chan, care este şi maestru în kung fu, a anunţat că filmul „Chinese Zodiac 2012” va fi ultimul lungmetraj de acţiune în care va juca. Vedeta a precizat că va continua să lupte doar pentru cauze umanitare.

Jackie Chan a scris, a regizat şi a produs acest ultim film, care va avea premiera luna viitoare. Actorul mai interpretează şi rolul principal în "Chinese Zodiac 2012", pe care îl consideră cel mai bun film al său din ultimii zece ani.

Jackie Chan s-a născut la Hong Kong acum 58 de ani şi a intrat în lumea cinematografiei la numai 6 ani. De-a lungul carierei, el a jucat în peste 100 de pelicule.

Filmele sale au fost nominalizate la Oscar de mai multe ori, însă actorul nu a reuşit să obţină nici o dată distincţia. A primit în schimb o stea pe celebrul Walk of Fame de la Hollywood.

Jackie Chan mai este coregraf de lupte, cascador, comediant, regizor, producător, om de afaceri şi chiar cântăreț. El a lansat mai multe albume şi a compus coloana sonoră pentru cîteva dintre peliculele în care a jucat.

În 2008, el a fost invitat să cânte la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri