Jaf armat în plină zi la o sucursală BRD din Bacău. Nici un agent nu asigura paza unităţii

Data publicării:
bacau

Un jaf armat s-a produs joi, în plină zi, într-o sucursală BRD din Bacău, autorul fiind căutat de poliţişti. După ce a ameninţat cu un pistol o angajată a băncii şi mai mulţi clienţi, hoţul a luat toţi banii din agenţie şi s-a făcut nevăzut. Se pare că, în momentul jafului, care a durat mai puţin de cinci minute, banca nu avea asigurată paza de către un agent de ordine.

Strada Ştefan cel Mare, Bacău. Foto: Google Street View

Poliţişti încearcă acum să îl identifice pe bărbat pe baza imaginilor suprinse de camerele de supraveghere din agenţia situată pe strada Ştefan cel Mare. Oamenii legii au organizat filtre în mai multe puncte din municipiu, precum şi la intrările şi ieşirile din Bacău. Surse din cadrul Poliţiei spun că suspectul ar fi avut informaţii despre lipsa de personal din bancă şi că despre faptul că nici un agent nu asigura paza unităţii.

Martorii au povestit că individul a intrat în încăpere purtând o mască de cauciuc pe faţă şi ţinând în mână un pistol. A pulverizat către angajată cu spray paralizant şi a forţat-o să îi dea banii, ameninţându-i cu arma şi pe clienţii care se aflau în sediul băncii. În cinci minute, acesta a reuşit să ia o pungă cu o sumă importantă de bani. A intrat în prima scară de bloc din apropiere şi a dispărut după ce a ieşit pe uşa din spate.

În momentul jafului, casiera a apăsat pe butonul de panică, iar angajaţi ai firmei de pază şi poliţişti au ajuns la agenţie în cel mai scurt timp, însă individul nu a mai fost de găsit. Casiera a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri