Jaf armat la o bancă din Slobozia

Data publicării:
volksbank slobozia

Sucursala băncii care a fost jefuită în această după-amiază avea sistem de supraveghere video, dar nu avea asigurată pază umană. Cei doi angajaţi care se aflau la acea oră în spatele ghişeului au acţionat butonul de panică imediat ce atacatorul a părăsit banca.

„Nicio persoană nu a fost rănită, iar suma sustrasă este redusă potrivit politicii băncii de a ține numerar redus în interior. Erau două persoane în interior, angajații băncii, poliția a ajuns la două minute după declanșarea butonului de panica”, a spus Alexandra Frunză, purtător de cuvânt Volksbank, la Digi24.

„În jurul orei 15:50 am fost seiszați că la o sucursală unei bănci din Slobozia a pătruns un tânăr mascat, care, sub amenințarea unui obiect ce pare a fi pistol, a sustras o sumă de bani din bancă.

Operatoarele au apăsat butonul de panică, în foarte scurt timp o echipă de la societatea de pază s-a prezentat, dar, între timp, autorul a fugise.

Am luat imediat măsurile care se impuneau pentru a bloca orașul, institui filtre, controlăm persoanele suspecte, facem cercetare la fața locului. În afară de semnalmentele feței, avem semnalmentele”, a spus Viorel Ștefu, inspector general IPJ Ialomița, la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri