Jaf la Castelul Corvinilor din Hunedoara

Data publicării:
castelul corvinilor - captura tv - 15 iulie 2015

Hoţii au furat 170.000 de lei de la Castelul Corvinilor din Hunedoara, banii reprezentând încasările de la turiştii care au vizitat castelul la sfârşitul săptămânii trecute. Reprezentanţii Poliţiei, care fac cercetări în acest caz, spun că administraţia acestui obiectiv turistic are un contract cu o firmă de pază, scrie News.ro.

castelul corvinilor - captura tv - 15 iulie 2015

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat pentru News.ro că poliţiştii fac cercetări după ce o importantă sumă de bani a fost furată din zona casei de bilete de la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

”Poliţiştii fac cercetări pentru furt calificat. Autori neidentificaţi au pătruns în zona casei de bilete de la Castelul Corvinilor şi au furat încasările din week-end. A fost întocmit dosar penal în acest caz”, a declarat Bogdan Niţu.

Potrivit sursei citate, autorii jafului ar fi furat suma de 170.000 de lei.

Cei care administrează Castelul Corvinilor au contract cu o firmă de pază, însă aceasta nu a reacţionat la timp, anunţând dispariţia banilor marţi dimineaţă, deşi se presupune că jaful a avut oc în noaptea de luni spre marţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri