JURNAL PENTRU COPII. Laurenţiu Reghecampf: „Sunt un antrenor norocos”

Data publicării:
16122012 20m 20reghecamf-38908

Pentru că este o fană declarată a clubului Steaua, Miruna, micul reporter al „Jurnalului pentru copii” a ţinut morţiş să facă un interviu cu antrenorul ei preferat, Laurenţiu Reghecampf. Acesta a primit-o chiar pe stadion şi i-a răspuns la toate întrebările, chiar dacă, în curiozitatea ei, Miruna a atins şi subiecte mai delicate, „de oameni mari”.

Miruna a vrut să ştie, în primul rând, ce face Reghecampf atunci când jucătorii nu îl ascultă. „Ce să fac? Încerc să îi fac să înţeleagă că ce le spun eu este foarte bine şi dacă nici atunci nu ascultă, îi trag de urechi”, a spus, amuzat, antrenorul campioanei de iarnă a României la fotbal.

Miruna a vrut să ştie şi cum este să fii antrenorul echipei de pe primul loc. „Eu consider că este foarte uşor pentru că am parte de jucători foarte buni, am parte de oameni foarte importanţi care ştiu să se descurce în situaţii dificile. Deci eu cred că sunt un antrenor norocos”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul Stelei București știe și cât va mai sta pe banca echipei din Ghencea. „Mi-aş dori enorm de mult să rămân la Steaua până o să creşti tu să îmi iei locul. Ți-aş da locul cu plăcere!”, spune Laurențiu Reghecampf în interviul haios ce poartă semnătura Mirunei, difuzat duminică dimineața.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri