Jurnaliștii Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu vin la Digi24

Data publicării:
pandaru negrutiu ok

Mă alătur cu bucurie unei echipe de profesionişti care a transformat Digi24 în locul în care jurnalismul de calitate este principala ţintă. Îi cunosc pe mulţi dintre viitorii mei colegi şi am certitudinea că-mi voi face aici meseria cu plăcere, spune Claudiu Pândaru, jurnalist cu remarcabilă experienţă de televiziune, presă scrisă şi on-line.

„De ce Digi24? Pentru că, în ultima jumătate de an, televizorul meu a stat pe Digi24. Pentru că este un post care nu ţipă la telespectatori, care respectă meseria de jurnalist şi care-şi respectă publicul. Sunt convins că mulţi dintre cei care m-au citit în ultimii zece ani se află printre telespectatorii Digi24”, îl completează Florin Negruţiu, jurnalist cu o experienţă de 16 ani în presa scrisă.

Consecvent valorilor sale: echidistanţă, echilibru şi profesionalism, Digi24 îşi întăreşte echipa de profesionişti cu doi dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din România. Din martie 2014, potrivit deciziei CNA, Digi24 este în grila must carry. Astfel, toţi operatorii de cablu din România au obligaţia să îl introducă în pachetul de bază.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri