K. Iohannis, vizibil marcat, la club Colectiv: "Am vrut să văd acest loc, este incredibil, un spaţiu total impropriu"

Data publicării:
iohannis 2

„Am ţinut să văd locul în care s-a petrecut tragedia şi să las aici un buchet de flori şi o lumânare. Dumnezeu să îi ierte pe cei care au murit. Pentru cei care au scăpat şi au ajusn la spital, le doresc sănătate, să aibă noroc şi să scape repede şi bine.

Familiilor îndurerate le spun sincere condoleanţe, sunt în gând şi în suflet alături de ei, iar familiilor celor care sunt răniţi în spitale le doresc să aibă speranţă, credinţă şi ca cei care sunt internaţi să scape cu bine.

Am vrut să văd acest lucru, e incredibil. Un spaţiu total impropriu, am discutat cu cei de faţă şi este posibil chiar să avem imagini pentru public. Este de neimaginat că acolo au putut să fie atâţia oameni la un concert şi să se întâmple într-un timp atât de scurt o tragedie pentru că au fost ignorate norme simple. Cred că e un moment potrivit să păstrăm câteva secunde de linişte pentru cei care au decedat”, a declarat Klaus Iohannis după ce a plecat de la locul tragediei.

Declarația martorului care spune că a fost primul care a anunțat Departamentul de Urgență
Incendiu în clubul Colectiv din Capitală. 27 de persoane au murit, 162 au fost rănite. Declaraţii cutremurătoare de la faţa locului. Cod roşu în spitalele din Bucureşti 
VIDEO. Declaraţii cutremurătoare ale martorilor la incendiul din clubul Colectiv: "Cine a fost mai tare trăieşte"
Incendiul din clubul Colectiv | Presa străină: Tragedia "a lăsat România uluită"
Martor la incendiul din clubul Colectiv, pentru Digi24: "Când a ajuns la tavan, focul s-a extins în 3 - 5 secunde, parcă era benzină"
Ce spun reprezentanţii firmei care au organizat show-ul pirotehnic din clubul Colectiv
VIDEO. Mobilizare fără precedent la Centrul de transfuzii din Bucureşti
Klaus Iohannis, la Spitalul Floreasca: Sunt cutremurat şi revoltat. Am indicii că nu au fost respectate reglementările legale
I. Lascăr, şeful Clinicii de Chirurgie de la Floreasca: "Este ca la război, se operează simultan în mai multe săli"
EXCLUSIV. Mărturie șocantă a firmei care a făcut antifonarea în clubul Colectiv

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri