Klaus Iohannis, mesaj după incendiul din Bamboo: Reguli și legi au fost, se pare, din nou încălcate!

Data publicării:
iohannis cu microfoane - presidency

Președintele Klaus Iohannis spune că, din câte se pare, reguli și legi au fost din nou încălcate în cazul incendiului de la Bamboo și atrage atenția că societatea va fi mereu în pericol atât timp cât legea nu va fi aceeași pentru toți. 

iohannis

„În incendiul din clubul bucureștean nu și-a pierdut viața, din fericire, nici un om. Am trecut, însă, pe lângă o altă tragedie de proporții. Reguli și legi au fost, se pare, din nou încălcate. Până nu vom înțelege odată pentru totdeauna că legea e una pentru toți, societatea va fi mereu în pericol. Le doresc însănătoșire grabnică celor răniți și mulțumesc salvatorilor!”, a scris președintele Klaus Iohannis pe contul de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un incendiu puternic s-a produs sâmbătă dimineață în clubul Bamboo, în jurul orei 3:30. Aproape 40 de oameni au fost răniţi şi transportaţi la mai multe spitale. Acum mai sunt internaţi șase, din care unul în stare mai gravă. O informaţie extrem de importantă vine de la secretarul de stat Raed Arafat care spune că nu exclude posibilitate ca sub dărămături să fi rămas oameni. Clubul s-a prăbuşit după incendiu, flăcările au fost stinse, dar mai sunt focare care ard mocnit și căutarile nu pot fi făcute temeinic acum. Informații importante vin de la reprezentanţii Primăriei sectorului 2, care spun că localul NU avea autorizaţie de funcţionare! Un martor ocular a spus ca în club s-a fumat pe ascuns toată noaptea. Iar locatarii blocurilor de vizavi spun că accesul inițial al pompierilor a fost îngreunat de faptul că era blocată strada de taxiuri și mașini.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri