Klaus Iohannis, mesaj pentru SPP

Data publicării:
SPP

 

FOTO Facebook

„Serviciul de Protecţie şi Pază este una dintre structurile importante ale sistemului de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională. Remarc modul în care instituţia a evoluat în această perioadă, adaptându-şi pregătirea şi intervenţia în funcţie de riscuri şi ameninţări.

Astfel, Serviciul a devenit o structură modernă şi eficientă, iar rolul şi misiunile sale s-au extins în mod semnificativ pe plan intern şi internaţional. Apreciez capacitatea de acţiune şi curajul dovedit de angajaţii Serviciului de Protecţie şi Pază în misiunile specifice, precum şi contribuţia adusă la organizarea, pe teritoriul României, a unor evenimente de anvergură, unele cu participare internaţională.

Apreciez, totodată, performanţele cadrelor instituţiei în asigurarea protecţiei demnitarilor ONU în diferite teatre de operaţii internaţionale.

Dovada recunoașterii lor este aceea că Serviciului de Protecţie şi Pază i s-a încredințat pregătirea de specialitate a personalului de securitate al Naţiunilor Unite, lucru care face cinste României.

Într-o lume în permanentă schimbare, marcată de pericolele manifestărilor teroriste la adresa democraţiei şi a drepturilor omului, îmi exprim convingerea că Serviciul de Protecţie şi Pază va continua să-şi îndeplinească la standarde înalte misiunile specifice”, a transmis Klaus Iohannis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri